duygu_erten_proje_temsili
Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Lisans Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Duygu Erten, ‘Büyük Veri Yönetim Modeli’nin Oluşturulması’ projesinde İstanbul Medipol Üniversitesi’ni temsil etti.

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Lisans Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Duygu Erten, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında imzalanmış olan “Sürdürülebilir Yeşil Bina ve Yerleşim Alanlarının Temel Değerlendirme Kılavuzunun Hazırlanması ve Ulusal İşletim Sistemine Hazırlık Kapsamında Büyük Veri Yönetim Modeli’nin Oluşturulması” projesinde IMU’yu temsilen baş danışman olarak görevlendirildi.