Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı öğrencileri, bölüm hocaları Yrd. Doç. Dr. Yasemin Soylu ile Galsan firmasını İzmit’teki fabrikasında ziyaret etti.

Medipol Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencileri Malzeme ve Teknoloji dersi kapsamında Yard. Doç. Dr. Yasemin Soylu eşliğinde 10 Mayıs 2016 tarihinde Kocaeli/Dilovası Sanayi Bölgesinde bulunan Galsan’a düzenlenen fabrika gezisine katıldı. Öğrenciler otomotivde kullanılan plastik malzemeleri ve imalat yöntemlerini inceledi.

Fabrika gezisi sırasında Kalite ve İnsan Kaynakları Direktörü Deniz Benzer,  öğrencilere parça ve kalıp tasarım süreçleri hakkında bilgi verdi.

Dünyanın belli başlı otomotiv üreticilerinin plastik parça tedarikçisi olarak faaliyet gösteren Galsan’da enjeksiyon kalıplama yönteminin ayrıntılarını inceleme fırsatını bulan Medipol öğrencileri, gezi sonunda 6 eksenli robotun önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.