İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Attila Dikbaş, Yrd. Doç. Dr. Pelin Karaçar, Yrd. Doç. Dr. Aysun Ferrah Güner ve Yrd. Doç. Dr. Tahir Akkoyunlu 3 – 5 Kasım 2016 tarihleri arasında, Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresine konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Attila Dikbaş ve Yrd. Doç. Dr. Tahir Akkoyunlu bildirisinde “Yapı Bilgi Modellemenin (BIM) Parametrik Modellemede Kullanılması: Ön Üretimli Yapılar Örneği” konusunu ele aldı.

Yrd. Doç. Dr. Pelin Karaçar “Mimari Teknolojide Yenilik”, Yrd. Doç. Dr. Aysun Ferrah Güner ise “İnşaat Sektöründe Toplam Kalite Yönetimini Etkileyen Kültürel Elemanların Analizi ve Kurum Kültürünün Oluşturulması” başlıklı bildirileri sundular.