Mimarlık Eğitimi Derneği (MimED)’ in stajİstanbul programı İstanbul Teknik Üniversitesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi’nin işbirliği ve destekleriyle gerçekleştirilecek.

Mimarlık Eğitimi Derneği (MimED) tarafından yürütülen ve ilki 2012 yazında gerçekleştirilen, İstanbul dışındaki üniversitelerde mimarlık eğitimine devam eden ve 4., 5. ya da 6. yarıyılını tamamlamış öğrencilerin katılacağı; 10 günlük staj/çalıştay niteliğindeki stajİstanbul programının ikincisi, 14-24 Ağustos 2017 tarihleri arasında, İstanbul Teknik Üniversitesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi’nin işbirliği ve destekleriyle gerçekleştirilecek.

Katılacak öğrenciler İstanbul Medipol Üniversitesinin yurtlarında konaklayacak, seminer, panel ve atölye çalışmalarının yanısıra İstanbul’un tarihi ve önemli bölgelerinde vaka, sunum ve analiz çalışmaları gerçekleştirecek.

Programdaki seminerlere ilgilenen tüm öğretim üyelerimiz katılabilir.

stajİstanbul Programı