19.03.2019 Salı günü “Kalebodur’la Mimarın Mutfağı” konferansı – D406
21.03.2019 “Kültür Yapıları” 5.Kat C-503 saat: 11:00
21 Mart 2019

Öğrencimiz Seher Naz Ayhan’a AsiaStar 2018 ödülü

Asya Ambalaj Federasyonu (APF) tarafından her yıl düzenlenen ve Asya’nın Ambalaj Oscar’ı olarak anılan AsiaStar Yarışması’nın kazananları Japonya’nın başkenti Tokyo’da yapılan jüri toplantısının ardından açıklandı. Tüm dünyadan katılımın gerçekleştiği bu  yarışmanın öğrenci kategorisinde, Endüstri  Ürünleri Tasarımı Bölümünden Seher Naz Ayhan tasarladığı SPHAGETT  Spagetti Amblaj Tasarımı ile  Asia Star 2018 ödülünü kazandı.Ambalaj Sanayicileri Dernegi ( ASD )tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları 2018 yarışmasında da kazananların ve Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması’nda dereceye giren projelerin de katıldığı yarışma  Asia Star .Naz Ayhan ayrıca World Star ve ASD Amblaj yarışmalarında da takdir ödülü aldı.

AsiaStar’da ödül alan şirketleri ve genç tasarımcıları kutlayan Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir, bu tip uluslararası yarışmalarda elde edilen derecelerin sektör açısından çok önemli olduğunu söyledi. ASD tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları 2018 yarışmasında kazananların ve Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması’nda dereceye giren projelerin WorldStar ve AsiaStar gibi uluslararası ambalaj yarışmalarına katılarak hem ülkemizi gururlandırdığını hem de Türkiye ambalaj sektörünün küresel piyasalardaki rekabet gücünü artırdığını söyledi.