TEMMER mermer firmasının Etiler Showroom/Haliç plaka galeri ziyareti

Türk Müziği Bölümümüzün gerçekleştirdiği etkinlikler
22 Mart 2019

TEMMER mermer firmasının Etiler Showroom/Haliç plaka galeri ziyareti

İstanbul Medipol Üniversitesi GSTMF Mimarlık Bölümü öğrencileri 19.03.2019 tarihinde İMMİB İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri tarafından doğal taşın kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile başlatılan “Doğal Taş Tasarım Atölyeleri” çalışması kapsamında TEMMER mermer firmasının İstanbul’da bulunan showroom ve plaka galerilerine teknik gezi gerçekleştirmişlerdir. Teknik gezide öğrencilerimize sürdürülebilir tasarımın bir parçası olan doğal taş kullanımı, malzeme özellikleri, üretim ve uygulama bilgisi aktarılmıştır. Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Öğretim Üyemiz Dr. Aysun F. Güner bu tip etkinliklerin, öğrencilerimizin özellikle eğitim sürecinde sanayi ile buluşması, malzemeyi inceleme fırsatı elde etmeleri, uzmanlar eşliğinde üretim ve uygulama bilgisi almaları açısından çok faydalı olduğunu belirtmiştir.