Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’ne ziyaret
28 Mart 2019
Görsel İletişim Tasarımı öğrencileri Doğuş Teknoloji için Çalışan-Ofis Etkileşimi projesini tamamladı.
5 Nisan 2019

Schüco Eğitim Programı

İstanbul Medipol Üniversitesi GSTMF Mimarlık Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri 29.03.2019 tarihinde Schüco firmasının Çorlu’da bulunan lojistik ve eğitim merkezinde uygulamalı eğitim programına katılmışlardır. Eğitim programında öğrencilerimize doğrama sistemleri (alüminyum pencere, alüminyum kapı ve alüminyum sürme sistemler) ve cephe sistemleri ile ilgili malzeme, tasarım, üretim, uygulama ve montaj bilgisi aktarılmıştır. Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Öğretim Üyemiz Dr. Aysun F. Güner uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilen uygulamalı eğitim programının öğrencilerimizin eğitim sürecinde yetkinliklerini arttırmaları açısından çok önemli olduğunu belirtmiştir.