Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizin“Geçmişten Günümüze Ekşi Maya” başlıklı çalışmasının poster olarak sunulması kongre bilim kurulu tarafından kabul edildi.

Gayrimenkul Sektöründe Konut Geliştirme
29 Nisan 2019
İNTERNATİONAL ISTANBUL CULİNARY CUP 2019′ dan ödüllerle dönüldü.
2 Mayıs 2019

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizin“Geçmişten Günümüze Ekşi Maya” başlıklı çalışmasının poster olarak sunulması kongre bilim kurulu tarafından kabul edildi.

 İ.Ü.Veterinerlik Fakültesinin 17-19 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği 21. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi’ne ;
Üniversitemiz adına Sayın Öğr.Gör Prof.Dr.Ömer Çetin hocamızın rehberliğinde Gastronomi Bölümü 2.sınıf öğrencilerimiz Doğukan Çağlar, Yüksel Kaşıtoğlu, Zeynep Savcı Yaşlıca ve Şevval Şişik hazırladıkları poster çalışması ile katıldılar.